FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: JEDRENJE - KURET OSMI U ČETVRTOM PLOVU, OSTAO TREĆI UKUPNO

ATENA, 15. kolovoza (Hina) - Unatoč najavama Regatnog odbora da sečetvrti plov klase "finn" neće održati danas, kasno popodne je ipakdan start, budući da je zaključeno da se plov može dovršiti sa maloskraćenim kursom.
ATENA, 15. kolovoza (Hina) - Unatoč najavama Regatnog odbora da se četvrti plov klase "finn" neće održati danas, kasno popodne je ipak dan start, budući da je zaključeno da se plov može dovršiti sa malo skraćenim kursom.

Naš jedriličar Karlo Kuret završio je taj plov kao osmi i zadržao treće mjesto u ukupnom poretku sa 26 negativnih bodova. Po sjevernom vjetru "meltemiu" koji je dostizao i udare od 30 čvorova, Karlo izvrsno startao i prve dvije bove okrenuo kao četvrti, da bi potom padao u poretku sve do osmog mjesta, ušavši u cilj sa zaostatkom od 2:27 minuta za pobjednikom Benom Ainsliem. Kuret je u današnjem trećem plovu bio deseti.

U ukupnom poretku i nadalje vodi Poljak Mateusz Kusnierewicz sa 14 negativnih bodova, drugi je Španjolac Rafael Trujilo sa 20 bodova, a iza Kureta slijede Novozelanđanin Barker (33), Turčin Adakan (35), Francuz Florent (35), Grk Papanathinasou (36) i Ainslie (37).

Sutra su na programu peti šesti plov klase "finn".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙