FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAKON DVOSTRUKOG UPOZORENJA ETA-e, EKSPLOZIJE BEZ RANJENIH NA SJEVERU ŠANJOLSKE

MADRID, 7. kolovoza 2004. (Hina/AFP) - Dvije bombe slabe razorne moćieksplodirale su u subotu, ne izazvaši žrtava ni ranjenih, uljetovalištima San Vicente de la Barquera (Kantabrija, sjeverŠpanjolske) i Ribadesella (Asturias, sjever), nakon što je baskijskaseparatistička organizacija ETA uputila dvostruko upozorenje.
MADRID, 7. kolovoza 2004. (Hina/AFP) - Dvije bombe slabe razorne moći eksplodirale su u subotu, ne izazvaši žrtava ni ranjenih, u ljetovalištima San Vicente de la Barquera (Kantabrija, sjever Španjolske) i Ribadesella (Asturias, sjever), nakon što je baskijska separatistička organizacija ETA uputila dvostruko upozorenje.

Iz službenih se izvora doznaje da su se eksplozije u dva ljetovališta dogodile u razmaku od pola sata te da nije bilo ranjenih.

Upozorenje je telefonski redakciji separatističkog baskijskog lista Gara uputila jedna osoba, koja se predstavila kao pripadnik ETA-e.

Posljednji pokušaj ETA-e da izvede terorističku akciju dogodio se u veljači 2004., kada je zaplijenjen kamionet napunjen eksplozivom u gradu Cuenca (na istoku zemlje) a dvije su osobe bile uhićene.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙