FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SUD: UČITELJICA SILOVATELJICA SMIJE VIĐATI LJUBAVNIKA

SEATTLE, 6. kolovoza 2004. (Hina/dpa) - Sudac u Seattleu u petak jeukinuo sudsku zabranu viđanja učiteljice, koja je osuđena za silovanjemaloljetnika i njezina mladog ljubavnika koji je sada odrasla osoba,objavili su mediji.
SEATTLE, 6. kolovoza 2004. (Hina/dpa) - Sudac u Seattleu u petak je ukinuo sudsku zabranu viđanja učiteljice, koja je osuđena za silovanje maloljetnika i njezina mladog ljubavnika koji je sada odrasla osoba, objavili su mediji.

Bivša učiteljica Mary Kay Letourneau, čiji je slučaj seksualnog zavođenja maloljetnog osnovnoškolskog učenika izazvao veliki skandal u Sjedinjenim Državama zbog čega je i osuđena na sedam i pol godina kazne, u srijedu je puštena iz zatvora u Washingtonu.

Letourneau je svojedobno, kao 34-godišnja učiteljica u predgrađu Seattlea, zavela 12-godišnjeg Vilija Fualaaua, tada učenika šestog razreda. Kada je 1997. godine uhićena, već je bila u drugom stanju, nosila je Fualaauovu kćer. Osuđena je na šest mjeseci zatvora zbog silovanja maloljetnika, uz zabranu pristupa ljubavniku. Kušnja se ipak pokazala prevelikom. Mjesec dana nakon izlaska iz zatvora, uhićeni su kako vode ljubav u automobilu. Drugi put je dobila sedam i pol godina zatvora, gdje je rodila i drugu Fualaauovu kćer.

Letourneau (42), je u zatvoru u Washingtonu provela sedam godina. Na slobodu je puštena uz uvjet da više ne smije stupiti u kontakt sa svojim bivšim učenikom

Kao osuđena seksualna prijestupnica, morala se prijaviti u policiju, obavijestiti susjede o svojem statusu i nije se smjela približiti žrtvi, no Fualauuu kaže da je još voli i želi je vidjeti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙