FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Polaganje vijenaca u Vukovaru obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

VUKOVAR, 5. kolovoza 2004. (Hina) - U povodu Dana pobjede i domovinskezahvalnosti danas su položila vijence podno Spomen obilježja naMemorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukoaru, državnaizaslanstva te izaslanstva Vukovarsko-srijemske županije i GradaVukovara.
VUKOVAR, 5. kolovoza 2004. (Hina) - U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti danas su položila vijence podno Spomen obilježja na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukoaru, državna izaslanstva te izaslanstva Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vukovara.

Počast braniteljima poginulim u obrani Vukovara i Hrvatske polaganjem vijenca u ime Predsjednika Republike odao je savjetnik Predsjednika za obranu i vojna pitanja, general zbora u mirovini Imra Agotić.

U ime Hrvatskog sabora to su učinili saborski zastupnici Tomislav Čuljak i Ruža Lelić.

Vijenac podno Spomen obilježja položilo je i zajedničko izaslanstvo Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i koordinacije Udruga proisteklih iz Domovinskog rata Vukovarsko-srijemske županije.

Vijence su također položila i izaslanstva Ministarstva obrane, Oružanih snaga RH te Ministarstva unutarnjih poslova.

U ime Vukovarsko-srijemske županije vijenac je položilo izaslanstvo predvođeno županom Nikolom Šaferom a u ime Grada Vukovara predvođeno predsjednikom Gradskog vijeća Pilipom Karaulom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙