FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ubojstvo u Slavonskom Brodu- ubio prijatelja koji se vratio iz zatvora

SLAVONSKI BROD, 5. kolovoza 2004. (Hina) - U samom središtu SlavonskogBroda na terasi caffe bara "Sir Oliver" sinoć oko 20,30 sati ubijenje Alen Č. ,osoba koja je prekjučer puštena iz zatvora, a ubojicaMario K. odmah je uhićen.
SLAVONSKI BROD, 5. kolovoza 2004. (Hina) - U samom središtu Slavonskog Broda na terasi caffe bara "Sir Oliver" sinoć oko 20,30 sati ubijen je Alen Č. ,osoba koja je prekjučer puštena iz zatvora, a ubojica Mario K. odmah je uhićen.

Prema prvim podacima istražnog suca Županijskog suda u Slavonskom Brodu Stjepana Franića zbog ranijih nesuglasica Mario K. (32) iz Slavonskog Broda vatrenim je oružjem lišio života Alena Č. (37) također iz Slavonskog Broda. Počinitelj je odmah uhićen, a očevid na mjestu ubojstva nastavljen.

Kako se doznaje, obojica su otprije poznata policiji zbog kaznenih djela zlouporabe opojnih droga. Ubijeni Alen Č. zbog dobrog vladanja pušten je iz zatvora gdje je bio na odsluženju trogodišnje kazne. Sukob između dvojice bivših prijatelja trajao je već duže vrijeme. Tako je zbog prijetnji ubojstvom supruga ubijenoga 30. lipnja prijavila Marija K. te je nakon toga on uz kaznenu prijavu sljedećeg dana bio priveden istražnom sucu u Slavonskom Brodu. U pritvoru je bio 48 sati.

Pretpostavlja se kako pištolj kalibra 7,62 mm kojim je počinjeno ubojstvo Mario K. posjedovao ilegalno. Ubojstvo je počinjeno iz neposredne blizine. U tom se trenutku na terasi poznatog brodskog kafića nalazilo više gostiju od kojih nitko nije povrijeđen.

Brođani su večeras ponovno šokirani ubojstvom u središtu grada,a načelnik PU Brodsko-posavske Mijo Kršić odlučno je opovrgnuo bilo kakvu povezanost večerašnjeg događaja s nedavim trostrukim ubojstvom koje se dogodilo nekoliko stotina metara dalje.

Bez obzira na ovo ubojstvo stanje sigurnosti u Slavonskom Brodu je dobro. Došlo je do sukoba između dviju osobe koje su nam otprije poznate zbog svojih kaznenih djela. Ne radi se o nikakvom mafijaškom obračunu nego o sukobu dvojice bivših prijatelja koji je završio tragično, kazao je Kršić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙