FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 12,30 SATI

ZAGREB, 4. kolovoza 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti do 12,30sati
ZAGREB, 4. kolovoza 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti do 12,30 sati

SISAK - Dragovoljac Domovinskog rata Ivan Mateša krenuo je jutros u 5 sati iz Siska, u spomen na devetu obljetnicu vojno-redarstvene akcije "Oluja", na zahvalno hodočašće do Sinja, kamo će stići na blagdan Velike Gospe, 15. kolovoza. Mateša je na jedanaestodnevno hodočašće krenuo ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima Domovinskog rata, na Trgu dr. Franje Tuđmana, u središtu Siska, gdje je zajedno sa 30-ak članova braniteljskih udruga iz Domovinskog rata grada Siska i Sisačko-moslavačke županije zapalio svijeću, te odao počast svima poginulima za slobodu Hrvatske. Mateša je prije polaska izjavio da je "jako sretan što na svoje hodočašće kreće iz Siska, grada hrvatskih pobjeda i grada heroja Domovinskog rata i neovisne Hrvatske" te da njime "želi spojiti dva hrvatska grada heroja, Sisak i Sinj, koji su puno dali u obrani Hrvatske od velikosrpske agresije".

ZAGREB - Trojica maskiranih muškaraca opljačkala su jutros oko 10 sati poslovnicu Fine u Zagrebu, nakon što su u nju upali s automatskim puškama i pištoljima, priopćila je Policijska uprava zagrebačka. U poslovnici u Ulici Većeslava Holjevca 10 (Inina zgrada) u Novom Zagrebu radile su tri šalterske službenice od kojih su otmičari uzeli veću količinu novaca, sjeli u automobil Ford Siera zagrebačkih registarskih oznaka i odjurili u nepoznatom smjeru. Niti jedna osoba nije ozlijeđena, a šteta se utvrđuje. Neslužbeno, ukraden je iznos od više stotina tisuća kuna. Automobil kojem su pljačkaši pobjegli pronađen je zapaljen na Trešnjevci.

ZAGREB - Iako je bacanjem vrećice u grmlje pokušao zavarati policiju, 19-godišnji Zagrepčanin jučer je pritvoren nakon što je policija našla njegovu vrećicu s gotovo kilogramom marihuane. Osumnjičeni je jučer priveden u istražni centar zagrebačkog Županijskog suda uz kaznenu prijavu zbog zlouporabe opojnih droga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙