FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pronađen i identificiran napadač na djecu kod Bjelovara

ZAGREB, 31. srpnja 2004. (Hina) - Bjelovarska policija priopćila je dasu rezultati DNA analize danas potvrdili identitet jučer uhićenogmladića kao počinitelja pokušaja ubojstva dvojice dječaka 19. srpnjana bjelovarskom području.
ZAGREB, 31. srpnja 2004. (Hina) - Bjelovarska policija priopćila je da su rezultati DNA analize danas potvrdili identitet jučer uhićenog mladića kao počinitelja pokušaja ubojstva dvojice dječaka 19. srpnja na bjelovarskom području.

Mlađem punoljetniku s područja Bjelovara (1983) dokazana je potpuna podudarnost DNK profila s tragovima krvi počinitelja, koji su izuzeti s mjesta događaja, priopćila je PU bjelovarsko-bilogorska.

Analiza je izvršena u Centru za krim vještačenje MUP-a u Zagrebu.

Osumnjičeni, za kojeg policija nije dala ni inicijale, uhićen je 30. srpnja u 15.30 sati.

Tijekom istrage policija je pronašla i druge dokaze koji potvrđuju da je spomenuta osoba počinitelj kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju. Materijalni tragovi koji su pronađeni bit će proslijeđeni na vještačenje.

Osumnjičeni bi danas trebao biti prepraćen istražnom sudu Županijskog suda u Bjelovaru.

On je osumnjičen da je 19. srpnja nožem izbo dvojcu braće, 9-godišnjaka i 1-godišnjaka, sto metara od njihove kuće u Trojstvenome Markovcu kod Bjelovara. Osim rana od noža, mlađi dječak imao je i natučenu glavu od udarca nogom. Djeca su prije tri dana puštena iz bolnice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙