FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bjelovar - nepoznati napadač nožem ranio dvoje djece

BJELOVAR, /TROJSTVENI MARKOVAC, 20. srpnja 2004. (Hina) - Bjelovarskapolicija priopćila je danas da je nepoznati muškarac nožem izbo dvojcubraće, 9-godišnjaka i 11-godišnjaka, jučer oko 15 sati sto metara odnjihove kuće u Trojstvenome Markovcu kod Bjelovara.
BJELOVAR, /TROJSTVENI MARKOVAC, 20. srpnja 2004. (Hina) - Bjelovarska policija priopćila je danas da je nepoznati muškarac nožem izbo dvojcu braće, 9-godišnjaka i 11-godišnjaka, jučer oko 15 sati sto metara od njihove kuće u Trojstvenome Markovcu kod Bjelovara.

Oba su dječaka izvan životne opasnosti i liječe se na kirurgiji bjelovarske Opće bolnice. Osim rana od noža, mlađi dječak ima i natučenu glavu od udarca nogom.

Policija pretpostavlja da je napadač psihički poremećena osoba.

Prišao im je prugom dok su sama u kukuruzištu čupala travu. Začuvši dozivanje njihove majke pobjegao je, a djeca su odmah prevezena u bolnicu.

Načelnica PU bjelovarsko-bilogorske Marija Galić je rekla da policija pretpostavlja kako je napadač s tog područja, jer na mjestu napada nije viđeno nikakvo vozilo.

Za njim tragaju djelatnici interventne jedinice i temeljna policija. Prema opisu koji su tijekom dana policiji dala djeca, napravljen je foto-robot napadača.

Susjedi su zgroženi jer to je mjesto, kažu, omiljeno igralište djece.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙