FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Vukelić predsjednik Nadzornog odbora Brodosplita

SPLIT, 30. srpnja 2004. (Hina) - Skupština Brodosplita imenovala jedanas novi Nadzorni odbor i za predsjednika izabrala ministragospodarstva, rada i poduzetništva Branka Vukelića.
SPLIT, 30. srpnja 2004. (Hina) - Skupština Brodosplita imenovala je danas novi Nadzorni odbor i za predsjednika izabrala ministra gospodarstva, rada i poduzetništva Branka Vukelića.

Novi Nadzorni odbor na potom održanoj sjednici odlučio je da dužnost predsjednika Uprave Brodosplit d.d. i dalje obnaša Predrag Čudina.

Za nove članove Uprave izabrani su Srđan Kovač, Ante Luetić i Domagoj Klarić. Dosadašnji članovi Uprave Vladimir Kesler i Ante Čagalj podnijeli su ostavke koje je Nadzorni odbor prihvatio.

Ministar Vukelić nakon sjednice NO kazao je novinarima kako je poslovanje Brodosplita i dalje vrlo otežano, no da su vidljivi pozitivni pomaci.

Vukelić je posebno istaknuo važnost povećanja udjela domaće komponente u proizvodnom procesu Brodosplita, dodavši da će Vlada nastaviti subvencionirati Brodosplit.

Promjene u upravi Brodosplita ocijenio je nužnim kako bi se, kako je kazao, stvorila nova klima u poslovanju.

Predsjednik Uprave Predrag Čudina kazao je da je Brodosplit d.d. prošlu poslovnu godinu završio s gubitkom od 82 milijuna kuna, od čega 67 milijuna kuna otpada na samo brodogradilište. To je objasnio padom vrijednosti dolara i povećanjem cijene čelika na svjetskom tržištu.

(Hina) xmerc yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙