FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Brodomerkuru dobit veća za 16 posto

SPLIT, 30. srpnja 2004. (Hina) - Na skupštini splitske trgovačke kućeBrodomerkur usvojeni su rezultati poslovanja za 2003. godinu u kojojje ostvaren ukupni prihod od 1,69 milijardi kuna, 25 posto veći nego ugodini prije, dok dobit poslije oporezivanja u iznosu od 11,2 milijunakuna veća za 16 posto.
SPLIT, 30. srpnja 2004. (Hina) - Na skupštini splitske trgovačke kuće Brodomerkur usvojeni su rezultati poslovanja za 2003. godinu u kojoj je ostvaren ukupni prihod od 1,69 milijardi kuna, 25 posto veći nego u godini prije, dok dobit poslije oporezivanja u iznosu od 11,2 milijuna kuna veća za 16 posto.

Skupština dioničara jednoglasno je podržala prijedlog Uprave da se podjeli dividenda u visini od 41,75 kuna neto po dionici. U dividende će vlasnicima biti podijeljeno 44 posto ostvarene dobiti, a preostali dio će se rasporediti u pričuvu i zadržanu dobit.

Predsjednik Uprave Brodomerkura Sando Ivanišević kazao je na skupštini da je prošle godine Brodomerkur investirao 27 milijuna kuna, od čega najviše u novi distribucijsko-maloprodajni centar u Zagrebu.

Ivanišević je dodao kako je za ovu godinu predviđeno dalje razvijanje temeljne djelatnosti premda je trend rasta u odnosu na 2003. godinu usporen. "To je dijelom vezano i uz uvjete poslovanja na tržištu što se očituje i kroz usporavanje investicijskog ciklusa u gospodarstvu" kazao je Ivanišević.

(Hina) xmerc yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙