FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Upravno vijeće HZMO-a: postupiti po nalozima Državne revizije

ZAGREB, 29. srpnja 2004. (Hina) - Upravno vijeće Hrvatskog zavoda zamirovinsko osiguranje (HZMO) zadužilo je danas v.d ravnatelja Zavodada postupi po nalozima iz Izvješća Državnog ureda za reviziju za 2003.i otkloni utvrđene nepravilnosti, odnosno da poduzme određene radnjekako se one ne bi ponavljale, uključujući i poduzimanje mjera protivodgovornih, priopćeno je iz Zavoda.
ZAGREB, 29. srpnja 2004. (Hina) - Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (HZMO) zadužilo je danas v.d ravnatelja Zavoda da postupi po nalozima iz Izvješća Državnog ureda za reviziju za 2003. i otkloni utvrđene nepravilnosti, odnosno da poduzme određene radnje kako se one ne bi ponavljale, uključujući i poduzimanje mjera protiv odgovornih, priopćeno je iz Zavoda.

Upravno vijeće HZMO na današnjoj je sjednici prihvatilo Izvješće Državnog ureda za reviziju o obavljenoj reviziji financijskih izvješća o poslovanju Zavoda za prošlu godinu.

Vijeće je razmotrilo i donijelo Godišnje izvješće o radu Zavoda za 2003. uz konstataciju da to Izvješće ne sadrži osvrt na izvršenje Programa rada Zavoda za 2003, a ni podatke o izvršenim nalozima iz izvješća Revizije o obavljenoj reviziji Zavoda za 2002.

Upravno vijeće HZMO-a razmotrilo je i financijsko izvješće Zavoda za razdoblje siječanj -svibanj ove godine, priopćeno je iz Zavoda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙