FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CZECHINVEST PRIVUKAO 855 MILIJUNA EURA IZRAVNIH INVESTICIJA

PRAG, 27. srpnja 2004. (Hina) - CzechInvest, agencija češke vlade zaprivlačenje inozemnih ulaganja, u prvoj polovini godine privukla je utu zemlju 60 novih projekata u vrijednosti 27 milijardi kruna iliotprilike 855 milijuna eura, objavljeno je iz te agencije, a prenosiInterfax.
PRAG, 27. srpnja 2004. (Hina) - CzechInvest, agencija češke vlade za privlačenje inozemnih ulaganja, u prvoj polovini godine privukla je u tu zemlju 60 novih projekata u vrijednosti 27 milijardi kruna ili otprilike 855 milijuna eura, objavljeno je iz te agencije, a prenosi Interfax.

U odnosu na isto lanjsko razdoblje, broj projekata inozemnih ulaganja je udvostručen, dok je vrijednost projekata 3,5 milijardi kruna veća nego lani.

Kroz različite projekte ulagači su obećali stvoriti 8.500 novih radnih mjesta, 3.000 više nego u prvoj polovini 2003.

Čelnik te agencije Martin Jahn izjavio je da je u prvom ovogodišnjem tromjesečju agencija uspjela privući tri puta više projekata s područja istraživanja, razvoja i strateških usluga nego u prvom lanjskom tromjesečju. Osim automobilske industrije, najviše ulaganja fokusirano je na inženjerska i elektronička područja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙