FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

AUSTRALIJA ĆE IGNORIRATI TERORISTIČKE PRIJETNJE

CANBERRA, 26. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Australija je uponedjeljak izjavila da će ignorirati prijetnje skupine koja tvrdi daje europsko krilo al-Qaide, koja je, po riječima australskog šefadiplomacije, ohrabrena odlukama Španjolske i Filipina da povuku svojesnage iz Iraka.
CANBERRA, 26. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Australija je u ponedjeljak izjavila da će ignorirati prijetnje skupine koja tvrdi da je europsko krilo al-Qaide, koja je, po riječima australskog šefa diplomacije, ohrabrena odlukama Španjolske i Filipina da povuku svoje snage iz Iraka.

Ta je skupina u priopćenju objavljenom na web stranici zaprijetila da će napasti Australiju ako ne povuče svoje vojnike.

"Nećemo razgovarati i pregovarati s teroristima i vjerujem da će se velika većina australskog stanovništva s nama složiti", rekao je premijer John Howard novinarima u Sydneyu.

Australski ministar vanjskih poslova Alexander Downer rekao je ponovno u ponedjeljak za australski radio da su španjolska i filipinska odluka ohrabrile terorističke skupine.

"Ono što su oni napravili u ta dva slučaja je popuštanje zahtjevima terorista. U ovim okolnostima, ako popustite zahtjevima terorista, tada ih ohrabrujete da nastave sa svojom strategijom", rekao je Downer.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙