FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BUZET: SLETIO S CESTE U PROVALIJU DUBOKU 13 METARA I POGINUO

BUZET: SLETIO S CESTE U PROVALIJU DUBOKU 13 METARA I POGINUOBUZET,25. srpnja(Hina) - Vozač osobnog automobila "yugo 55",25-godišnjak iz Ročkog Polja sletio je jutros oko pet sati s cesteLanišće-Ročko Polje u provaliju duboku oko 13 metara i pritom zadobioteške ozljede od kojih je šest sati kasnije preminuo u bolnici,izvijestila je istarska policija.
BUZET,25. srpnja(Hina) - Vozač osobnog automobila "yugo 55", 25-godišnjak iz Ročkog Polja sletio je jutros oko pet sati s ceste Lanišće-Ročko Polje u provaliju duboku oko 13 metara i pritom zadobio teške ozljede od kojih je šest sati kasnije preminuo u bolnici, izvijestila je istarska policija.

Nesreća se dogodila kada je 25-godišnji D. P., vozeći neregistrirani "yugo 55", dolaskom u oštri lijevi zavoj izgubio nadzor nad automobilom i sletio s ceste u provaliju duboku oko 13 metara. Mladić je ispao iz automobila, a pronađen je dva i pol metra udaljen od vozila. Teško ozlijeđen prevezen je vozilom hitne pomoći u riječku bolnicu Sušak, gdje je oko 11 sati preminuo.

Očevid su obavili buzetski prometni policajci koji pretpostavljaju da je mladić u zavoju izgubio kontrolu nad automobilom zbog prebrze vožnje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙