FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U EKSPLOZIJI I POŽARU U DVA KINESKA RUDNIKA 9 MRTVIH, 19 NESTALIH

PEKING, 15. srpnja 2004. (Hina/dpa) - U eksploziji i požaru u dvakineska rudnika ugljena poginulo je najmanje devet ljudi, a 19 ih sesmatra nestalima, objavili su u četvrtak dužnosnici i državni mediji.
PEKING, 15. srpnja 2004. (Hina/dpa) - U eksploziji i požaru u dva kineska rudnika ugljena poginulo je najmanje devet ljudi, a 19 ih se smatra nestalima, objavili su u četvrtak dužnosnici i državni mediji.

U ugljenokopu Mialong u jugozapadnoj provinciji Guizhou u srijedu navečer eksplodirao je plin, uslijed čega je 19 rudara ostalo zatrpano. U četvrtak su spasilačke ekipe pronašle tijela triju poginulih, a još traje potraga za preostalih 16, rekao je dužnosnik rudnika.

Najmanje šest ljudi je poginulo, a sudbina još troje je nepoznata, nakon požara koji je u srijedu izbio u jednom kopu privatnog rudnika Shangfu u provinciji Hunan koji nema službenu dozvolu za rad, javila je agencija Xinhua.

Požar je izbio zbog loših električnih instalacija u trenutku dok je pod zemljom bilo 95 rudara, stoji u agencijskoj vijesti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙