FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: NIKOLA PILIĆ I ION TIRIAC NA EGZIBICIJSKOM MEČU U ATENI

ZAGREB, 21. srpnja 2004. (Hina) - Ured za Olimpijski program Hrvatskogolimpijskog odbora (HOO) obavio je danas Multimedijsku prezentacijuOlimpijskog sela u Ateni, a marketing HOO-a prezentirao opremu koju ćenaša Olimpijska reprezentacija nositi na ceremoniji otvaranja, naborilištima i u slobodno vrijeme.
ZAGREB, 21. srpnja 2004. (Hina) - Ured za Olimpijski program Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) obavio je danas Multimedijsku prezentaciju Olimpijskog sela u Ateni, a marketing HOO-a prezentirao opremu koju će naša Olimpijska reprezentacija nositi na ceremoniji otvaranja, na borilištima i u slobodno vrijeme.

Glasnogovornik našeg olimpijskog izaslanstva Damir Tabaković najavio je da će Hrvatska kuća, koja je smještena u samom središtu Atene biti otvarena dva dana prije službenog početka Igara, odnosno 11. kolovoza. Po njegovim riječima za tu prigodu odigrat će se dvije teniske egzibicije. Naš Ivan Ljubičić igrati će protiv Pavela iz Rumunjske, a veliko zanimanje zasigurno će privući meč dviju teniskih legendi Nikole Pilića i Rumunja Iona Tiriaca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙