FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: NAŠI VESLAČKI OLIMPIJCI ZAVRŠILI PRIPREME NA PERUČI

SINJ, 21. srpnja 2004. (Hina) - Nakon tri tjedna priprema danas su izSinja otputovali naši olimpijski veslači dvojac (braća Siniša i NikšaSkelin) i četverac bez kormilara (Baraska, Vučičić, Milin iDragičević).
SINJ, 21. srpnja 2004. (Hina) - Nakon tri tjedna priprema danas su iz Sinja otputovali naši olimpijski veslači dvojac (braća Siniša i Nikša Skelin) i četverac bez kormilara (Baraska, Vučičić, Milin i Dragičević).

Oni su se s izbornikom Igorom Čulinom puna tri tjedna na vodama Peručkog jezera u gotovo idealnim uvjetima pripremali za predstojeće olimpijske igre. Naši olimpijci pripreme će nastaviti na zagrebačkom Jarunu, a izbornik Čulin je naglasio da su pripreme bile izuzetno uspješne te da od braće Skelin u Ateni možemo očekivati borbu za odličja dok bi za četverac veliki uspjeh bio plasman u finale.

Na Peručkom jezeru pripremali su se i naši juniorski reprezentativci u četveracu bez kormilara (Marić, Nisiteo, Vekić i Lovrić) koji će 4. kolovoza u Poljskoj nastupiti na Svjetskom juniorskom prvenstvu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙