FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

JUTARNJI LIST: EK PRIKUPLJA INFORMACIJE O UGOVORU S BECHTELOM

ZAGREB, 20. srpnja 2004. (Hina) - Europska komisija (EK) prikupljainformacije o dogovoru između hrvatske Vlade i tvrtke Bechtel oizgradnji 37 kilometara duge dionice buduće autoceste Split-Dubrovnik,objavio je Jutarnji list u svom prvom izdanju od srijede.
ZAGREB, 20. srpnja 2004. (Hina) - Europska komisija (EK) prikuplja informacije o dogovoru između hrvatske Vlade i tvrtke Bechtel o izgradnji 37 kilometara duge dionice buduće autoceste Split-Dubrovnik, objavio je Jutarnji list u svom prvom izdanju od srijede.

"Komisija je saznala za postojanje izravnog ugovora s Bechtelom za izgradnju 37 kilometara autoceste na dionici Split-Dubrovnik. Sada smo u fazi prikupljanja dodatnih informacija kako bismo mogli ustanoviti je li ovaj ugovor u skladu s hrvatskim Zakonom o javnim nabavama i u skladu s hrvatskim međunarodnim obvezama", prenosi Jutarnji list izjavu glasnogovornika povjerenstva za proširenje EU Jeana Christophea Fillorija.

Jutarnji list, pozivajući se na izvore u EK, da je interes prije svega usmjeren na sadržaj ugovora i načine plaćanja te iz kojeg se novca žele platiti troškovi izvedbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙