FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjedniku Sabora Šeksu uručena plaketa počasnog građanina Vinkovaca

VINKOVCI, 20. srpnja 2004. (Hina) - Predsjedniku Hrvatskog saboraVladimiru Šeksu danas je na svečanoj sjednici vinkovačkog Gradskogvijeća, u povodu blagdana sv. Ilije i Dana grada, uručena plaketapočasnog građanina Vinkovaca.
VINKOVCI, 20. srpnja 2004. (Hina) - Predsjedniku Hrvatskog sabora Vladimiru Šeksu danas je na svečanoj sjednici vinkovačkog Gradskog vijeća, u povodu blagdana sv. Ilije i Dana grada, uručena plaketa počasnog građanina Vinkovaca.

Nagrade su uručene i najuspješnijima za promicanje nacionalne baštine, ekologiju i informativnu djelatnost.

Vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić i predsjednica Gradskog vijeća Nada Gagro dodijelili su gradska priznanja, Zlatnu plaketu i grb grada Vinkovaca, "Novostima" za 130 godina novinskog izdavaštva u Vinkovcima, muškoj pjevačkoj grupi "Lipa" za postignute rezultate i stvaranje prepoznatljivog kulturnog simbola grada tijekom 20 godina aktivnog djelovanja, Ani Cvenić za sudjelovanje u organizaciji i afirmaciji "Vinkovačkih jeseni" i Tugomilu Štefaniću za poseban doprinos u zaštiti okoliša, posebice rijeke Bosut.

Predsjednik Sabora Vladimir Šeks je, primajući povelju počasnog građanina Vinkovaca, istaknuo kako je to za njega izuzetna čast, ali i podsjećanje da treba i dalje, koliko je to u njegovoj mogućnosti, pomagati gradu Vinkovcima.

Gradonačelnik Vinkovaca Mladen Karlić je, čestitajući Dan grada, rekao da će nastojati nastaviti sve započeto kako bi grad u 21. stoljeću ostavili novim generacijama na zdravim temeljima za buduća vremena.

Svečanosti su nazočili i potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva i socijalne skrbi Andrija Hebrang, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković te saborski zastupnici s područja Vukovarsko-srijemske županije te ostali predstavnici političkog i javnog života Vukovarsko-srijemske županije i grada Vinkovaca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙