FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 20. srpnja

ZAGREB, 19. srpnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 20. srpnja.
ZAGREB, 19. srpnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 20. srpnja.

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić posjetit će Tehnološki park Zagreb gdje će nazočiti prezentaciji Tehnološkoga parka Zagreb. Na početku obilaska predsjednik Mesić razgledat će izložbu proizvoda tvrtki Altpro, Veski, Mikrotrend, Utilis, Navigo, Citus i Ergonomika. (11 sati, Tehnološki park Zagreb, Drvinje 63).

VINKOVCI - Proslava Dana grada Vinkovaca koji se obilježava 20. srpnja na blagdan sv. Ilije - zaštitnika Vinkovaca. Tim povodom održat će se i svečana sjednica Gradskoga vijeća. Na sjednici će predsjedniku Hrvatskoga sabora Vladimiru Šeksu biti uručena povelja Počasnog građanina, a zlatne plakete "Grb grada Vinkovaca" zaslužnima (12 sati, prostorije Poglavarstva grada Vinkovaca). U povodu Dana grada svečano će biti otvoren Centar za rehabilitaciju "Mala Terezija", a otvorit će ga potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva i socijalne skrbi Andrija Hebrang (11 sati, Centar za rehabilitaciju "Mala Terezija", Vladimira Gortana 16). Najavljeno je da će se na oba događaja nazočnima obratiti predsjednik Sabora Vladimir Šeks, te mogućnost izjava za medije po završetku svečane sjednice Gradskoga vijeća (13,15 sati, Poglavarstvo grada Vinkovaca).

ZADAR - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor predat će ključeve 104 stana hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji. Stanovi se nalaze na adresi Smiljevac B1 i B2, njihova ukupna površina je 8131 četvorni metar, a vrijednost 35 milijuna kuna. (13 sati).

PULA - Svečana dodjela Vjesnikove kristalne Arene hollywoodskom producentu i oscarovcu hrvatskoga podrijetla Branku Lustigu u sklopu ovogodišnjega Pula film festivala. Riječ je o posebnoj nagradi dnevnih novina "Vjesnik" koja se ove godine dodjeljuje prvi put osobama koje svojim dolaskom i radom pomažu promociji Pula film festivala u Hrvatskoj i inozemstvu. (19 sati, hotel "Valsabbion").

Dežurni urednici:

prijepodne - Neven Leskovar

poslijepodne - Milka Ćurković

navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/ 4808 600

telefaks: 01/ 408 822

(Hina) xip yjn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙