FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BARNIER: IMAMO OZBILJNIH NESPORAZUMA S IZRAELOM

PARIZ, 20. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Francuski ministar vanjskihposlova Michel Barnier u utorak je priznao kako "postoji ozbiljannesporazum" s Izraelom, dodavši kako u svakom slučaju želi "očuvati"dobre odnose s tom zemljom i njezinim narodom.
PARIZ, 20. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Francuski ministar vanjskih poslova Michel Barnier u utorak je priznao kako "postoji ozbiljan nesporazum" s Izraelom, dodavši kako u svakom slučaju želi "očuvati" dobre odnose s tom zemljom i njezinim narodom.

U programu radija Europa 1 Barnier je komentirao nedavni poziv izraelskog premijera Ariela Sharona francuskim židovima da se zbog sve izraženijeg antisemitizma u Francuskoj što prije dosele u Izrael te odluku ureda francuskog predsjednika da se suspendira plan Sharonova posjeta Francuskoj u očekivanju objašnjenja njegove izjave.

"Ne namjeravam pokretati polemike u pogledu planova o Sharonovu posjetu", rekao je Barnier, priznavši da "postoji ozbiljan nesporazum" do kojega je došlo nakon Sharonovog poziva.

"U sklopu nastojanja da održimo dobre odnose s Izraelom i prijateljskim izraelskim narodom nastojat ćemo ustanoviti stvarnu situaciju u našoj zemlji čiji temelji svakome građaninu jamče jednaku zaštitu i jednake slobode", rekao je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙