FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LONDON: INCIDENT U PRIHVATILIŠTU ZA AZILANTE

LONDON, 20. srpnja 2004. (Hina/AFP) - U prihvatnom centru za azilantekoji nemaju odgovarajuće isprave ili one kojima je uskraćen ulazak uVeliku Britaniju, smještenom blizu zračne luke Heathrow, u noći sponedjeljka na utorak došlo je do nemira, izvijestio je glasnogovornikbritanskog ministarstva unutarnjih poslova.
LONDON, 20. srpnja 2004. (Hina/AFP) - U prihvatnom centru za azilante koji nemaju odgovarajuće isprave ili one kojima je uskraćen ulazak u Veliku Britaniju, smještenom blizu zračne luke Heathrow, u noći s ponedjeljka na utorak došlo je do nemira, izvijestio je glasnogovornik britanskog ministarstva unutarnjih poslova.

Osoblje centra privremeno se sklonilo u trenutku kada su izbili nemiri zbog "vlastite sigurnosti". Do incidenta je došlo nakon što je jedan od azilanata pronađen obješen, zbog čega je policija otvorila istragu. Smrt azilanta policija zasad ne smatra sumnjivom.

U zgradi u Harmondsworthu za koju je koncesiju dobila jedna privatna tvrtka, trenutačno živi oko 500 imigranata čiji status nije riješen ili stranih državljana čiji su zahtjevi za azilom odbijeni no oni ne žele napustiti Veliku Britaniju. Centar je otvoren 2001. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙