FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BBC: BLAIR PROŠLOGA MJESECA OZBILJNO RAZMIŠLJAO O OSTAVCI

LONDON, 10. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Britanski je premijer TonyBlair prošloga mjeseca ozbiljno razmišljao o podnošenju ostavke i tekga je troje ministara u vladi uspjelo odgovoriti od te namjere,objavio je u subotu BBC.
LONDON, 10. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Britanski je premijer Tony Blair prošloga mjeseca ozbiljno razmišljao o podnošenju ostavke i tek ga je troje ministara u vladi uspjelo odgovoriti od te namjere, objavio je u subotu BBC.

U Blairovom uredu nisu željeli komentirati izvješće britanske televizije, naglasivši jedino da je premijer u nekoliko ranijih navrata isticao da će svoju laburističku stranku i treći puta voditi na parlamentarnim izborima koji se očekuju sljedeće godine.

BBC u svom izvješću, bez navođenja izvora, tvrdi da je Blair potaknut trendom stalnog pada popularnosti koji je otpočeo paralelno s početkom rata u Iraku i sve žešćim kritikama koje trpi na unutarnjem političkom planu "ozbiljno razmišljao da napusti svoju dužnost".

Tek su ga ministri zdravstva John Reid i obrazovanja Charles Clarke te ministrica kulture Tessa Jowell uspjeli nagovoriti da to ne čini, tvrdi BBC. Ova potonja je izjavila da je cijela vijest o navodnoj Blairovoj skoroj ostavci samo "televizijski trač".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙