FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TRANSPARENCY INTERNATIONAL HRVATSKA O DODJELI PROJEKATA BEZ JAVNIH NATJEČAJA

ZAGREB, 19. srpnja 2004. (Hina) - Potpisivanje bilo kakvog ugovora bezjavnog natječaja nespojivo je s odgovornim trošenjem novca poreznihobveznika, a posebice kad je riječ o ugovorima vrijednim milijardekuna koji se odnose na izgradnju objekata od kapitalne važnosti,ističe u današnjem priopćenju udruga Transparency InternationalHrvatska osvrčući se na ugovor tvrtke Bechtel i hrvatske Vlade oizgradnji dionice autoceste Dugopolje-Šestanovac.
ZAGREB, 19. srpnja 2004. (Hina) - Potpisivanje bilo kakvog ugovora bez javnog natječaja nespojivo je s odgovornim trošenjem novca poreznih obveznika, a posebice kad je riječ o ugovorima vrijednim milijarde kuna koji se odnose na izgradnju objekata od kapitalne važnosti, ističe u današnjem priopćenju udruga Transparency International Hrvatska osvrčući se na ugovor tvrtke Bechtel i hrvatske Vlade o izgradnji dionice autoceste Dugopolje-Šestanovac.

Odluka Vlade da potpiše ugovor s nekom tvrtkom na temelju nekakve diskrecijske odluke neprihvatljiva je i dovodi u pitanje daljnju realizaciju projekta koji je od strateškog značaja za daljnji razvoj Hrvatske, a i otvara prostor za razne špekulacije, drže u Transparencyu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙