FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U NESREĆI KOD BARBANA 2 DJECE TEŽE, 8 LAKŠE OZLIJEĐENO

PULA, 18. srpnja 2004. (Hina) - Dvoje djece teže je ozlijeđeno, aosmero lakše u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros u 6,10 satidogodila na cesti Barban - most Raša, kada je autobus zadarskihregistarskih oznaka sletio u provaliju, izvijestio je glasnogovornikistarske Policijske uprave Robert Pavleković.
PULA, 18. srpnja 2004. (Hina) - Dvoje djece teže je ozlijeđeno, a osmero lakše u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros u 6,10 sati dogodila na cesti Barban - most Raša, kada je autobus zadarskih registarskih oznaka sletio u provaliju, izvijestio je glasnogovornik istarske Policijske uprave Robert Pavleković.

Dodao je da je u toj nesreći lakše ozlijeđen i vozač autobusa.

Nesreća se dogodila kada je autobus "mercedes", registarskih oznaka ZD-602-CT, kojim je upravljao 53-godišnji M.J. iz Zadra i u kojem je bilo 13-ero djece iz Rusije te njihova voditeljica, zbog još neutvrđenih razloga, sletio u provaliju duboku oko osam metara.

Glasnogovornik Pavleković rekao je kako se pretpostavlja da je vozač zaspao.

U padu je autobus udario u stablo, a u nesreći je dvoje djece teže ozlijeđeno i osmero lakše.

Riječ je o djeci u dobi između 12 i 16 godina koja su se vraćala u Pulu s ljetovanja u Splitu, odakle su krenuli sinoć u 22 sata.

Teže ozlijeđeni dječak i djevojčica zadržani su u pulskoj Općoj bolnici, a ostala djeca otputovala su danas u 11 sati iz pulske zračne luke u Novosibirsk.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙