FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SPLIT: AUTOM 'POMEO' MAJKU S DVOJE DJECE

SPLIT, 9. srpnja 2004. (Hina) - U prometnoj nesreći koja se dogodilasinoć u Splitu, teške tjelesne ozljede zadobila je I.L. (1975.) izSplita i njezino jednogodišnje dijete, dok je njena četverogodišnjadjevojčica lakše ozlijeđena, priopćila je danas PUsplitsko-dalmatinska.
SPLIT, 9. srpnja 2004. (Hina) - U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Splitu, teške tjelesne ozljede zadobila je I.L. (1975.) iz Splita i njezino jednogodišnje dijete, dok je njena četverogodišnja djevojčica lakše ozlijeđena, priopćila je danas PU splitsko-dalmatinska.

I.L. i njezina djeca, nastradala su na kolniku kada je zbog neprilagođene brzine, izgubivši kontrolu nad vozilom na njih, naletilo vozilo tipa škoda registarskih oznaka ST 395 DF, kojim je upravljao P.B. On je prednjim dijelom vozila udario u majku s dvoje djece koji su se kretali uz desni rub kolnika.

Četverogodišnja djevojčica od siline udara odbačena je u grmlje, a kolica s bebom su se prevrnula. Teško ozlijeđena I.L. i njezina beba s teškim ozljedama hospitalizirani su u splitskoj bolnici, gdje se liječnici bore za njihov život.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙