FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Voćin: pucavši u mačku lutalicu u podrumu čovjeku na katu prostrijelio stopalo

VIROVITICA, 12. srpnja 2004. (Hina) - Jedan od nekoliko hitaca izmalokalibarske puške koje je Savo R. (1947.) ispalio jučer poslijepodne da bi ustrijelio mačku lutalicu u podrum svoje kuće u Voćinuprošao je kroz drveni strop i pogodio u nogu Simona T. (1949.) izĆeralije na katu kuće, izvijestila je jutros Policijska upravavirovitičko-podravska.
VIROVITICA, 12. srpnja 2004. (Hina) - Jedan od nekoliko hitaca iz malokalibarske puške koje je Savo R. (1947.) ispalio jučer poslije podne da bi ustrijelio mačku lutalicu u podrum svoje kuće u Voćinu prošao je kroz drveni strop i pogodio u nogu Simona T. (1949.) iz Ćeralije na katu kuće, izvijestila je jutros Policijska uprava virovitičko-podravska.

Simon T. je s prostrijeljnom ranom desnog stopala prevezen u virovitičku bolnicu, koja je o tome izvijestila policiju. Ozljede Simona T. okvalificirane su kao teške tjelesne ozljede.

Protiv Save R. bit će podnesena prijava zbog prekršaja iz Zakona o oružju i kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo protiv opće sigurnosti, dodaje se u priopćenju

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙