FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: MARION JONES ODUSTALA OD NASTUPA NA 200 METARA

SACRAMENTO, 18. srpnja (Hina/Reuters) - Olimpijska pobjednica na 200metara iz Sydneya otprije četiri godine, američka atletičarka MarionJones odustala je od nastupa u toj disciplini u Ateni, te se odlučilaposvetiti isključivo nastupu u skoku udalj, te nastupu u američkojštafeti na 4x100 metara.
SACRAMENTO, 18. srpnja (Hina/Reuters) - Olimpijska pobjednica na 200 metara iz Sydneya otprije četiri godine, američka atletičarka Marion Jones odustala je od nastupa u toj disciplini u Ateni, te se odlučila posvetiti isključivo nastupu u skoku udalj, te nastupu u američkoj štafeti na 4x100 metara.

"Ne radi se o ozljedi, već je Marion odlučila koncentrirai se na skok udalj", izjavila je osoba bliska Jones.

Jones je u pobijedila u američkim kvalifikacijama u skoku udalj, dok je na 100 metara zauzela petu poziciju čime nije izborila nastup u Ateni u toj disciplini, ali je najavila kako bi željela braniti zlato iz Sydneya na 100 metara ukoliko neka od trkačica koje su bile brže odustane od nastupa.

Jones je u Sydneyu osvojila pet olimpijskih medalja, zlata na 100, 200 i 4x400 metara, te bronce na 4x100 metara i u skoku udalj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙