FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PULA: s 1,7 promila alkohola u krvi skrivio nesreću s jednom poginulom osobom

PULA, 17. srpnja 2004. (Hina) - Jedna je osoba poginula, druga jezadobila teške tjelesne ozljede, dok su dvije osobe prošle s lakšimozljedama u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u 5,40sati na županijskom cesti Umag - Novigrad, kod skretanja za naseljeRožac, izvijestila je policija.
PULA, 17. srpnja 2004. (Hina) - Jedna je osoba poginula, druga je zadobila teške tjelesne ozljede, dok su dvije osobe prošle s lakšim ozljedama u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u 5,40 sati na županijskom cesti Umag - Novigrad, kod skretanja za naselje Rožac, izvijestila je policija.

Po policijskom izvješću, do nesreće je došlo kada je 30-godišnji vozač D.F. iz Umaga s 1,73 promila alkohola u krvi, upravljajući osobnim vozilom "lancia prizma" registarskih oznaka PU-646-EE, uslijed neprilagođene brzine prešao na lijevu stranu ceste, udarivši u rubnik, nakon čega je vozilo sletjelo s ceste i prevrnulo se na krov.

Tom prilikom na mjestu nesreće poginuo je 31-godišnji A.Š. iz Pule koji je sjedio na mjestu iza suvozača. Sam vozač zadobio je lakše tjelesne ozljede. Jedan je putnik zadobio teške tjelesne ozljede, a četvrti je prošao s lakšim tjelesnim ozljedama.

Uz policijske djelatnike, očevid je obavio istražni sudac Županijskog suda u Puli Ivica Stanić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙