FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pri višestrukom prevrtanju vozila vozač zadobio ozljede opasne po život

VIROVITICA, 13. srpnja 2004. (Hina) - Pri višestrukom prevrtanju vozilanoćas oko 1.15 sati u Gradini, u Virovitičko-podravskoj županiji,ozljede opasne za život zadobio je 37-godišnji vozač Ivica K. izSuhopolja, izvijestila je jutros policija.
VIROVITICA, 13. srpnja 2004. (Hina) - Pri višestrukom prevrtanju vozila noćas oko 1.15 sati u Gradini, u Virovitičko-podravskoj županiji, ozljede opasne za život zadobio je 37-godišnji vozač Ivica K. iz Suhopolja, izvijestila je jutros policija.

Upravljajući osobnim automobilom marke "hyundai accent" kroz mjesto Gradina, Ivica K je u jednom trenutku, ne vozeći po sredini obilježene prometne trake, desnim kotačima vozila zahvatio putnu bankinu i sletio u putni kanal. Prednji dio vozila udario je u rub zemljanog mosta poljskog puta od kojeg se vozilo odbilo, a nakon toga se više puta prevrnulo.

Zbog teških ozljeda, opasnih po život, vozač je zadržan na liječenju u virovitičkoj bolnici.

Protiv vozača Ivice K. bit će pokrenut prekršajni postupak pri Prekršajnom sudu u Virovitici zbog prekršaja iz Zakon o sigurnosti prometa na cestama, izvijestila je Policijska uprava virovitičko-podravska.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙