FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NEW YORK: MARTA STEWART OSUĐENA NA PET MJESECI ZATVORA

NEW YORK, 16. srpnja 2004. (Hina/AFP) - "Najslavnija američka gospođa"Martha Stewart, koja je stekla bogatstvo emisijama i časopisima ouređenju interijera i vrtova, osuđena je u petak u New Yorku na petmjeseci zatvora i dvije godine uvjetno zbog laganja pod sudskomprisegom i opstrukcije pravde.
NEW YORK, 16. srpnja 2004. (Hina/AFP) - "Najslavnija američka gospođa" Martha Stewart, koja je stekla bogatstvo emisijama i časopisima o uređenju interijera i vrtova, osuđena je u petak u New Yorku na pet mjeseci zatvora i dvije godine uvjetno zbog laganja pod sudskom prisegom i opstrukcije pravde.

Sutkinja saveznog suda u New Yorku Miriam Cedarbaum dosudila joj je i 30.000 dolara novčana kazne.

Stewart je 5. ožujka priznala da je prekršila zakon, kada je lagala sudskim istražiteljima koji su ispitivali okolnosti pod kojima je, neposredno prije pada tečaja stranih valuta, uspjela prodati svojih 4.000 dionica biotehnološke udruge ImClone.

Martha Stewart, 62-godišnja urednica časopisa i televizijskih emisija o uređenju interijera i vrtova, godinama je u svojoj zemlji, ali i u Aziji i Velikoj Britaniji smatrana ikonom stila i dobroga ukusa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙