FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CHICAGO TRIBUNE OBJAVIO DA JE PREPONAŠ LARRY WADE BIO POZITIVAN NA DOPING TESTU

SACRAMENTO, 16. srpnja 2004. (Hina/Reuters/DPA) - Dnevnik "ChicagoTribune" objavio je na svojim internet stranicama da je američkipreponaš Larry Wade uzimao nedozvoljena stimulativna sredstva."Chicago Tribune" piše da je u urinu Larrya Wadea pronađen"norandrosteron", ali ne navodi na kojem je to natjecanju biopozitivan na doping testu.
SACRAMENTO, 16. srpnja 2004. (Hina/Reuters/DPA) - Dnevnik "Chicago Tribune" objavio je na svojim internet stranicama da je američki preponaš Larry Wade uzimao nedozvoljena stimulativna sredstva. "Chicago Tribune" piše da je u urinu Larrya Wadea pronađen "norandrosteron", ali ne navodi na kojem je to natjecanju bio pozitivan na doping testu.

Wadeov memadžer Emanuel Hudson za Reuters je izjavio kako od Međunarodne atletske federacija (IAAF) ili Atletskog saveza SAD-a (USTAF) nije dobio nikakvu obavijest o tome da je Wade bio pozitivan na doping testu.

Wade je na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu bio četvrti na 110m prepone. On, kao i Torri Edwards za koju je jučer objavljneo da je bila pozitvna na testu 24. travnja ove godine, trenira u Los Angelesu pod trenerskom paskom Johna Smitha.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙