FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SA ZATVORENE SJEDNICE VLADE

ZAGREB, 15. srpnja 2004. (Hina) - SA ZATVORENE SJEDNICE VLADE
ZAGREB, 15. srpnja 2004. (Hina) - SA ZATVORENE SJEDNICE VLADE

HINA - Financijski servis

Vlada je danas na sjednici u Gospiću donijela odluku o prodaji 52,21 posto dionica kombinata Belje.

Vlada je zbog toga zadužila Hrvatski fond za privatizaciju da raspiše javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju tog dioničkog paketa za 1 kunu. Budući kupac bio bi dužan kroz dokapitalizaciju u Belje uložiti najmanje 250 milijuna kuna i to u roku dvije godine. Po preuzimanju tvrtke, kupac bi morao zadržati zaposlenike Belja godinu dana te ponuditi petogodišnji program ulaganja u Belje.

Vlada je na zatvorenom dijelu sjednice odlučila prodati i sve svoje udjele u tvornici tjestenine Croatia koja djeluje u okviru osječkog IPK.

Domaćin rafinerijama, koje još nisu u mogućnosti ispuniti zahtjeve o kakvoći tekućih naftnih derivata, Vlada je produžila rok do 1. srpnja iduće dogine do kada će moći proizvoditi gorivo s većim postotkom sumpora.

Vlada je, kako se doznaje, odlučna ostati pri svojem stavu da vozači uopće ne smiju piti alkohol, odnosno da u krvi mogu imati 0,0 promila alkohola. Ta odredba sastavni je dio novog zakona o sigurnosti prometa o kojem se danas treba glasovati u Hrvatskom saboru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙