FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HRVATSKA UVJERLJIVA PROTIV BiH

PULA, 15. srpnja 2004. (Hina) - U sklopu priprema za nastup naOlimpijskim igrama u Ateni hrvatski rukometni reprezentativci odigralisu danas u Puli prvu od dviju zakazanih utakmica protiv reprezentacijeBosne i Hercegovine. Hrvatska je slavila sa 41:22 (25:12).
PULA, 15. srpnja 2004. (Hina) - U sklopu priprema za nastup na Olimpijskim igrama u Ateni hrvatski rukometni reprezentativci odigrali su danas u Puli prvu od dviju zakazanih utakmica protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine. Hrvatska je slavila sa 41:22 (25:12).

Izborniku Lini Červaru ovaj je ogled dobro poslužio kako bi se uvjerio u stanje momčadi nakon napornih treninga. Također, isprobane su neke nove postavke u obrani i napadu, a iznimno dobro su funkcionirale kontre i polukontre.

"Nažalost, pozicija lijevog vanjskog i dalje ostaje naš najveći problem. Zato moramo što prije osposobiti Blaženka Lackovića", kazao je nakon utakmice izbornik Červar.

Najbolji strijelci u redovima hrvatske reprezentacije bili su Šprem sa osam, Vori i Džomba sa sedam, te Zrnić s pet golova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙