FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAC ZAPOSLIO 125 NOVIH BLAGAJNIKA NA NAPLATI CESTARINE NA NOVIM DIONICAMA

ZAGREB, 14. srpnja 2004. (Hina) - Zbog puštanja u promet novih dionicaautoceste Zagreb - Split Hrvatske autoceste (HAC) zaposlile su 125novih blagajnika na naplatnim postajama na tim novim dionicama,izvijestili su danas iz HAC-a.
ZAGREB, 14. srpnja 2004. (Hina) - Zbog puštanja u promet novih dionica autoceste Zagreb - Split Hrvatske autoceste (HAC) zaposlile su 125 novih blagajnika na naplatnim postajama na tim novim dionicama, izvijestili su danas iz HAC-a.

Na objavljeni natječaj javilo se 1.584 kandidata, među kojima 412 razvojačenih branitelja, kažu u HAC-u.

Prednost pri zapošljavanju, uz uvjet da su zadovoljili tražene uvjete, imali su nezaposleni razvojačeni branitelji. Traženi uvjeti za radno mjesto blagajnika bili su srednja stručna sprema ekonomskog, prometnog, tehničkog smjera ili gimnazija u trajanju od četiri godine, radni staž u trajanju od najmanje 15 mjeseci i poznavanje jednog stranog jezika.

Od ukupno 125 radnih mjesta s braniteljima je popunjeno 112, dok je preostalih 13 mjesta popunjeno kandidatima koji nisu branitelji, ali su zadovoljili uvjete iz natječaja. Prednost je dana kandidatima lošijeg imovinskog stanja i brojnije obitelji.

(Hina) xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙