FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Tušiloviću poginuo suvozač iz zagrebačkog vozila - teško stradali Poljaci

KARLOVAC., 27. lipnja 2004. (Hina) - U jutrošnjem sudaru dvaju osobnihautomobila u Tušiloviću, blizu Karlovca, poginuo je suvozač izzagrebačkoga automobila Damir Padljević (1980.), a liječnici Odjelaintenzivne medicine karlovačke Opće bolnice bore za život13-godišnjega poljskog dječaka i njegove majke iz drugog automobila.
KARLOVAC., 27. lipnja 2004. (Hina) - U jutrošnjem sudaru dvaju osobnih automobila u Tušiloviću, blizu Karlovca, poginuo je suvozač iz zagrebačkoga automobila Damir Padljević (1980.), a liječnici Odjela intenzivne medicine karlovačke Opće bolnice bore za život 13-godišnjega poljskog dječaka i njegove majke iz drugog automobila.

Otac i još jedno dijete obitelji Matuszczyk također su teško ozlijeđeni, ali život im nije u opasnosti, doznaje se od liječnika Božidara Blažanina.

Teško je ozlijeđen i 29-godišnji vozač automobila zagrebačkih registarskih oznaka Dražen M. Istražni sudac karlovačkoga Županijskog suda Ivan Perković rekao je da uzrok nesreće nije poznat, te da je Dražen M. zbog neutvrđenog razloga skrenuo sa svojeg traka na suprotni ne pretječući vozila ispred sebe. Kako je rekao sudac Perković, riječ je o preglednom dijelu ceste.

"Naredio sam da se obavi i alkotest vozača i tehnička ispravnost upravljačkog i kočnog sustava na zagrebačkom automobilu jer je vozač, kao iz vedra neba, u okolnostima idealnim za vožnju, skrenuo na stranu kojom je naišla poljska obitelj u svojem automobilu", rekao je sudac Perković, napominjući da su otvorene sve mogućnosti za uzrok nesreće.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙