FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PHELPS LOVI SPITZA

LONG BEACH, 11. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Američki plivač MichaelPhelps polako ide ka svom cilju, osigurati nastup u šest pojedinačnihdisciplina na Olimpijskim igrama u Ateni. Na američkim olimpijskimkvalifikacijama u Long Beachu pobijedio je na 200m leptir, isplivavšinajbolje vrijeme sezone 1:54.31. To je 38 stotinki sporije odsvjetskog rekorda, kojeg je postavio prošle godine na SP u Barceloni.
LONG BEACH, 11. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Američki plivač Michael Phelps polako ide ka svom cilju, osigurati nastup u šest pojedinačnih disciplina na Olimpijskim igrama u Ateni. Na američkim olimpijskim kvalifikacijama u Long Beachu pobijedio je na 200m leptir, isplivavši najbolje vrijeme sezone 1:54.31. To je 38 stotinki sporije od svjetskog rekorda, kojeg je postavio prošle godine na SP u Barceloni.

Phelps je zasad osigurao nastup u tri pojedinačne discipline na Olimpijadi u Ateni - 200m leptir, 400m mješovito i 200m slobodno. "Na polovici smo natjecanja, a ja sam na pola puta do svog cilja, osigurati plasman u šest disciplina", kazao je 19-godišnji Phelps, od kojeg se očekuje da izjednači ili nadmaši rekord Marka Spitza, koji na OI 1972. osvojio sedam zlatnih medalja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙