FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GLAVNI UREDNIK RUSKOG IZDANJA ČASOPISA FORBES UBIJEN U MOSKVI

MOSKVA, 10. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Glavni urednik ruskog izdanjačasopisa Forbes ubijen je u petak navečer hicima iz pištolja u jednojmoskovskoj ulici, objavila je policija.
MOSKVA, 10. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Glavni urednik ruskog izdanja časopisa Forbes ubijen je u petak navečer hicima iz pištolja u jednoj moskovskoj ulici, objavila je policija.

Paul Hlebnikov ubijen je oko 22 sata po mjesnom vremenu u trenutku dok je izlazio iz zgrade uredništva časopisa u sjeverozapadnom dijelu Moskve, objavili su isti izvori koje je prenio radio Ekho-Moskvy.

Dvije osobe, koje su Hlebnikova čekale u automobilu tamne boje, u njegovom su pravcu ispalile desetak hitaca, nakon čega su pobjegle. Teško ranjen sa četiri metka, umro je u vozilu Hitne pomoći na putu do bolnice.

Paul Hlebnikov (41) bio je američki državljanin. Rođen je u New Yorku u obitelji ruskih emigranata i za poznati američki poslovni časopis Forbes je radio već gotovo 15 godina, tijekom kojih je objavio nekoliko istraživačkih članaka o ruskim poslovnim ljudima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙