FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PELJEŠAC: PRONAĐENO MRTVO TIJELO ČEŠKE TURISTKINJE

DUBROVNIK/OREBIĆ, 9. srpnja 2004. (Hina) - Pripadnici Gorske službespašavanja uz pomoć helikoptera HV-a danas su oko 11,20 sati pronašlimrtvo tijelo 29-godišnje češke turistkinje P. H. iz Praga koja sejučer izgubila u masivu brda Sveti Ilija istočno od mjesta Kučište napoluotoku Pelješcu.
DUBROVNIK/OREBIĆ, 9. srpnja 2004. (Hina) - Pripadnici Gorske službe spašavanja uz pomoć helikoptera HV-a danas su oko 11,20 sati pronašli mrtvo tijelo 29-godišnje češke turistkinje P. H. iz Praga koja se jučer izgubila u masivu brda Sveti Ilija istočno od mjesta Kučište na poluotoku Pelješcu.

Tijelo češke turistkinje pronađeno je na prostoru između Kučišta i Žukovca a smrt je ustanovila liječnica Gorske službe spašavanja Ivana Buklijaš.

Češka turistkinja jučer oko pet sati s još četiri češke državljanke uputila se na izlet na brdo Sveti Ilija te se prilikom povratka odvojila od grupe i vraćala se istim putem, dok su se ostali vraćali prečicom, izvijestila je danas Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Ona je oko 13,20 sati mobilnim aparatom nazvala da se dođe po nju, nakon čega je skupina mještana i prijatelja krenula po nju, ali ju nisu pronašli.

U potragu su bili uključeni i pripadnici Gorske službe spašavanja iz Dubrovnika i Splita, DVD-a u Orebiću, Planinarsko društvo u Orebiću te Policijska postaja u Stonu.

Pokojna češka turistkinja ljetovala je na Pelješcu u mjestu Viganj od 7. ovoga mjeseca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙