FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: KOMPLETIRAN AMERIČKI SASTAV ZA OI

NEW YORK, 9. srpnja 2004. (Hina/DPA) - Carmelo Anthony (Denver), CarlosBoozer (Cleveland), Lamar Odom (Miami), Emeka Okafor (Charlotte) iDwyane Wade (Miami) - petorica su košarkaša koji su u četvrtakuvršteni u američku reprezentaciju za Olimpijske igre u Ateni.
NEW YORK, 9. srpnja 2004. (Hina/DPA) - Carmelo Anthony (Denver), Carlos Boozer (Cleveland), Lamar Odom (Miami), Emeka Okafor (Charlotte) i Dwyane Wade (Miami) - petorica su košarkaša koji su u četvrtak uvršteni u američku reprezentaciju za Olimpijske igre u Ateni.

Ova petorica igrača pridruženi su Timu Duncanu (San Antonio), Allenu Iversonu (Philadelphia), LeBron Jamesu (Cleveland), Richardu Jeffersonu (New Jersey), Stephonu Marburyu (New York), Shawnu Marionu i Amare Stoudemireu (Phoenix), koje je ranije odabrao izbornik Larry Brown.

"Ovo je momčad za budućnost i držim da mogu do zlata zato jer svi zaista žele igrati na Olimpijskim igrama, gdje nas čekaju vrlo jake ekipe", uvjeren je Brown, koji naslov prvaka sa Detroit Pistonsima želi upotpuniti i sa olimpijskim zlatom.

Konačno je i potvrđeno da u Atenu, što zbog osobnih razloga, što zbog ozljeda, neće putovati Mike Bibby, Jason Kidd, Karl Malone, Tracy McGrady i Jermaine O'Neal.

Američki košarkaši dosad na Olimpijskim igrama imaju 12 zlatnih medalja, a od 111 dvoboja izgubili su samo dva.

U Ateni će u skupini B prvo igrati sa Angolom, Australijom, Grčkom, Litvom i Portorikom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙