FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SVJETSKA ODBOJKA NA PIJESKU OVOG VIKENDA NA RABU

ZAGREB, 7. srpnja (Hina) - Ovog vikenda na Rabu će se održati turnirodbojke na pijesku Svjetske serije VIP FIVB WORLD Challenger Lopar /Rab 2004. Turnir će se održati od četvrtka 8. srpnja do nedjelje 11.srpnja 2004. na Rajskoj plaži u Loparu na otoku Rabu.
ZAGREB, 7. srpnja (Hina) - Ovog vikenda na Rabu će se održati turnir odbojke na pijesku Svjetske serije VIP FIVB WORLD Challenger Lopar / Rab 2004. Turnir će se održati od četvrtka 8. srpnja do nedjelje 11. srpnja 2004. na Rajskoj plaži u Loparu na otoku Rabu.

Po prvi puta u Hrvatskoj se održava turnir Svjetske serije VIP FIVB WORLD Challenger 2004., koji je ujedno i najjači ovogodišnji turnir odbojkaša na pijesku u našoj zemlji. Svi zaljubljenici u ovaj atraktivan sport moći će uživati u igri igrača iz Brazila, Austrije, Švicarske, Rusije, Slovačke, Estonije, Francuske, Slovenije, Češke, Australije, Norveške i Hrvatske.

"VIP FIVB Challenger 2004 najjači je turnir u odbojci na pijesku ikad održan u Hrvatskoj, a uoči njegovog početka želim zahvaliti svima koji su nam pomogli u dovođenju turnira Svjetske serije u našu zemlju. Tu prije svega mislim na VIPnet kao generalnog sponzora i Međunarodnu odbojkašku federaciju (FIVB). Uvjeren sam da će svi koji dođu ovaj vikend na Rab moći uživati u majstorijama vrhunskih odbojkaša na pijesku," kazao je Damir Radeljić, predsjednik Hrvatskog odbora odbojke na pijesku. Radeljić je dodao kako se nada da će nakon dugogodišnje uspješne organizacije turnira Europske serije, u Hrvatsku uskoro doći i turnir Svjetske serije najviše kategorije.

Kvalifikacije su na rasporedu u četvrtak, a susreti glavnog turnira igraju se u petak, subotu te nedjelju, koja je rezervirana za polufinala i finala.

Ukupni nagradni fond loparskog turnira iznosi 30.000 eura, što je ujedno i dosad najveći nagradni fond nekog odbojkaškog turnira u Hrvatskoj.

Najveći favorit turnira je svakako brazilski par de Jesus Magalhaes/Silva Azevedo koji je igrao u glavnom turniru nedavno održanog Grand Slama u Berlinu. Tu je i atraktivni australski par Bishop/Allison, koji još nijednom nije nastupio na turniru Svjetske serije, ali bi mogao prirediti najveće iznenađenje. Na turniru će sudjelovati i najbolji hrvatski odbojkaški par Trimčevski / Perić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙