FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HTmobile ove godine postaje član grupacije T-Mobile

ZAGREB, 7. srpnja 2004. (Hina) - Operater mobilne telefonije HTmobileove će godine postati članom jedne od vodećih globalnih grupacijamobilnih operatera T-Mobile, koji je jedan od četiri strateška dijelaDeutsche Telekoma (DT), većinskog vlasnika Hrvatskog telekoma (HT).
ZAGREB, 7. srpnja 2004. (Hina) - Operater mobilne telefonije HTmobile ove će godine postati članom jedne od vodećih globalnih grupacija mobilnih operatera T-Mobile, koji je jedan od četiri strateška dijela Deutsche Telekoma (DT), većinskog vlasnika Hrvatskog telekoma (HT).

Odluku o postupku uvođenja T-branda (globalne robne marke DT-a) i njihovih proizvoda u HT (HTnet) i HTmobile donio je nedavno Nadzorni odbor HT-a.

Pridruživanje T-Mobileu, kako se danas doznaje iz HTmobile-a, obilježit će i promjena tržišne marke i imena tvrtke tzv. rebranding. HTmobile će tako postati T-Mobile, a tvrtka, koja i dalje ostaje u stopostotnom vlasništvu Hrvatskih telekomunikacija d.d., promijenit će ime u T-Mobile Hrvatska.

Iako u HTmobileu danas nisu precizirali koliko će proces rebrandinga trajati niti koliko će koštati naznačili su da je to dugotrajan proces.

To, kako napominju, neće dovesti do promjena u vodstvu tvrtke, osim što će zbog odlaska na novu dužnost u Beč dosadašnjeg člana Uprave HTmobilea i glavnog direktora za marketing Georga Muendla od 1. kolovoza zamijeniti Hendrik Kasteel koji dolazi iz T-Mobilea Nizozemska.

Dodaju i da će promjena njihovim korisnicima donijeti nove pogodnosti, među kojima, uz brojne nove usluge i proizvoda, posebno ističu i povoljnije cijena roaminga kada gostuju u T-Mobileovim mrežama u inozemstvu.

Grupacija T-Mobile International krajem ožujka ove godine u svijetu je zabilježila 63 milijuna korisnika svojih usluga i proizvoda koje su im pružale kompanije u njihovom većinskom vlasništvu (T-Mobile Njemačka, T-Mobile SAD, T-Mobile UK, T-Mobile Austrija, T-Mobile Nizozemska i T-Mobile Češka Republika).

T-Mobile je i partner FreeMovea, saveza formiranog od četiri vodeće europske kompanije mobilnih komunikacija - britanskog Orangea, španjolskog Telefonica Moviles, talijanskog TIM-a (Telecom Italia Mobile) i T-Mobilea.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙