FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hotel The Regent Esplanade dobio novog direktora Šveđanina Torbjorna Bodina

ZAGREB, 7. srpnja 2004. (Hina) - Novi generalni direktor zagrebačkoghotela The Regent Esplanade je Šveđanin Torbjorn Bodin, koji je tudužnost od početka ovoga mjeseca preuzeo od dosadašnjeg direktoraEricha Banzingera, doznaje se iz toga hotela.
ZAGREB, 7. srpnja 2004. (Hina) - Novi generalni direktor zagrebačkog hotela The Regent Esplanade je Šveđanin Torbjorn Bodin, koji je tu dužnost od početka ovoga mjeseca preuzeo od dosadašnjeg direktora Ericha Banzingera, doznaje se iz toga hotela.

Bodina je novim direktorom imenovala kompanija Rezidor SAS, koja po izboru vlasnika Esplanade Austrijanca Herberta Haselbachera, tim hotelom upravlja od prošle jeseni.

Dosadašnji direktor Banziger imao je mandat do otvaranja novouređenog hotela, a koji je nakon jednoipolgodišnje obnove otvoren sredinom ovogodišnjeg svibnja.

Bodin na poziciju generalnog direktora Esplanade dolazi s iste pozicije koju je obavljao u hotelu Radisson SAS u Muscatu u Omanu, a uz taj hotel vodio je slične i u Švedskoj i Estoniji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙