FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREDSJEDNIK THOMAS KLESTIL JOŠ UVIJEK U "SMRTNOJ OPASNOSTI"

BEČ, 6. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Austrijski predsjednik Thomas Klestiljoš je uvijek u "smrtnoj opasnosti" nakon srčanog udara koji jedoživio u ponedjeljak, tri dana prije nego je trebao odstupiti sdužnosti, rečeno je iz medicinskog izvora u Beču.
BEČ, 6. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Austrijski predsjednik Thomas Klestil još je uvijek u "smrtnoj opasnosti" nakon srčanog udara koji je doživio u ponedjeljak, tri dana prije nego je trebao odstupiti s dužnosti, rečeno je iz medicinskog izvora u Beču.

"Radi se o pacijentu koji je godinama oslabljen bolešću i suočavamo se s nekoliko usporednih problema", izjavio je liječnik Christoph Zielinski, koji upravlja ekipom liječnika koji su preuzeli šefa austrijske države u bolnici u Beču.

U ponedjeljak ujutro 71-godišnji Klestil doživio je srčani udar u svojem domu. Reanimirali su ga defibrilatorom članovi njegove službe sigurnosti.

Predsjednik je u umjetno izazvanoj komi u kojoj će morati ostati "najmanje 15 dana". Usporedo je priključen na umjetno disanje, istaknuo je liječnik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙