FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MAZAR-I-SHARIF: LOKALNI ZAPOVJEDNIK ZAUZEO ZGRADU POLICIJE

KABUL, 5. srpnja 2004. (Hina/dpa) - Oko 200 naoružanih pristašalokalnog zapovjednika generala Atte Mohammada zauzelo je zgradupolicijske uprave u Mazar-i-Sharifu u sjevernom Afganistanu,izvijestilo je u ponedjeljak ministarstvo unutarnjih poslova.
KABUL, 5. srpnja 2004. (Hina/dpa) - Oko 200 naoružanih pristaša lokalnog zapovjednika generala Atte Mohammada zauzelo je zgradu policijske uprave u Mazar-i-Sharifu u sjevernom Afganistanu, izvijestilo je u ponedjeljak ministarstvo unutarnjih poslova.

Glasnogovornik ministarstva Lutfullah Mashal za dpa je kazao kako je do incidenta došlo nakon međusobnih optužbi generala Atte i šefa policije u Mazar-i-Sharifu Mohammada Akbara Khakrizwara oko umiješanosti u trgovinu drogom.

Naoružani pristalice generala Atte su u zgradi policijske uprave zatočili oko stotinu pripadnika afganistanske policije, rekao je Mashal dodavši kako nema nikakvih izvješća o oružanim sukobima između policije i Attinih pristalica.

Nije poznato gdje se nalaze zatočeni policajci. Mashal je također izvijestio kako se Khakrizwar nalazi u kućnome pritvoru zajedno s nekoliko desetaka tjelohranitelja, no nitko od njih nije nastradao.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙