FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - SVIJET - ZA NEDJELJU 4. SRPNJA

ZAGREB, 3. srpnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zanedjelju 4. srpnja.
ZAGREB, 3. srpnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za nedjelju 4. srpnja.

PJONGJANG - Nakon posjeta Južnoj Koreji ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov u nedjelju će vlasti u Pjongjangu pokušati nagovoriti da odustanu od programa za razvoj nuklearnoga oružja u zamjenu za neka sigurnosna jamstva i gospodarsku pomoć.

STOCKHOLM - Posjet pakistanskog predsjednika Perveza Musharrafa (do 6. srpnja). Musharraf će 7. i 8. srpnja boraviti u Finskoj.

ASMARA - Nastavak turneje glavnoga tajnika Ujedinjenih naroda Kofija Annana. Annan se u subotu sastao s eritrejskim predsjednikom Isayasom Afewerkijem kako bi potaknuo mirovni proces sa susjednom Etiopijom te izgladio neslaganje oko ograničenja kretanja UN-ova osoblja u Eritreji. Glavni tajnik posjetit će i etiopski glavni grad Adis Abebu, a 6. srpnja govorit će na sastanku na vrhu Afričke unije.

WASHINGTON - Obilježavanje Dana neovisnosti.

PHILADELPHIA - Afganistanski predsjednik Hamid Karzai primit će medalju slobode.

PARIZ - Prosvjedi vinogradara ovoga proljeća, organiziranje okruglog stola u Ministarstvu poljoprivrede i objavljivanje "Bijele knjige" koja će biti uručena premijeru Jean-Pierreu Raffarinu sredinom ovoga mjeseca, samo su najnovija očitovanja krize koja je zahvatila francusko vinogradarstvo, krize koju ne prikriva, dapače, još više naglašava svečanost " Bordeaux slavi vino " što se od 1. do 4. ovoga mjeseca održava u tom francuskom gradu koji nosi titulu " svjetske prijestolnice vina ".

("Kriza vinogradarstva u Francuskoj", 45 redaka, piše: Frano Cetinić)

Dežurni urednici:

Noć: Robert Šalinović

Prijepodne: Srđan Baković

Poslijepodne: Sonja Djerasimović

Navečer: Darko Vlahović

telefon: 385 1 4808 645

telefax: 385 1 4808 822

e-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙