FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

WIMBLEDON: KIŠA PREKINULA POLUFINALE ANČIĆA I RODDICKA

LONDON/ZAGREB, 2. srpnja (Hina) - Polufinalni dvoboj turnira tenisača uWimbledonu između Marija Ančića i drugog nositelja Amerikanca AndyjaRoddicka prekinut je zbog kiše pri vodstvu Amerikanca 6-4, 4-3 i 30-40na njegov servis.
LONDON/ZAGREB, 2. srpnja (Hina) - Polufinalni dvoboj turnira tenisača u Wimbledonu između Marija Ančića i drugog nositelja Amerikanca Andyja Roddicka prekinut je zbog kiše pri vodstvu Amerikanca 6-4, 4-3 i 30-40 na njegov servis.

Kiša je u petak pokvarila kompletan program odigravanja mečeva u Wimbledonu. Zbog nekoliko kišnih prekida tijekom poslijepodneva koji nisu dozvoljavali normalno odvijanje igre, do 19 sati po hrvatskom vremenu odigrano je samo pet igara u prvom polufinalu između Švicarca Federera i Francuza Grosjeana.

Kako je bilo predviđeno da Ančić i Roddick zaigraju na centralnom terenu tek po završetku dvoboja Federer - Grosjean, bilo je jasno da u tom slučaju nema izgleda da oba polufinalna dvoboja završe tijekom dana, te je susret Ančića i Roddicka prebačen na teren broj 1.

Ipak, uspjeli su na terenu provesti tek oko sat i 15 minuta prije no što ih je kiša potjerala s igrališta, te nije poznato hoće li se danas više igrati u Wimbledonu.

Inače, u drugom polufinalu Federer vodi protiv Grosjeana sa 6-2, 6-3, 4-3.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙