FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpredsjednica vlade Kosor s predstavnicima Ureda UNICEF-a za Hrvatsku

ZAGREB, 30. lipnja 2004. (Hina) - Potpredsjednica hrvatske Vlade iministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnostiJadranka Kosor sastala se danas s voditeljicom Ureda UNICEF-a zaHrvatsku Tanjom Radočaj i veleposlanikom dobre volje UNICEF-a ZlatanomStipišićem Gibonnijem, priopćeno je iz Vladina Ureda za odnose sjavnošću.
ZAGREB, 30. lipnja 2004. (Hina) - Potpredsjednica hrvatske Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sastala se danas s voditeljicom Ureda UNICEF-a za Hrvatsku Tanjom Radočaj i veleposlanikom dobre volje UNICEF-a Zlatanom Stipišićem Gibonnijem, priopćeno je iz Vladina Ureda za odnose s javnošću.

Voditeljica Ureda Tanja Radočaj upoznala je potpredsjednicu Kosor s projektom "Nasilje među djecom", sveobuhvatnim programom u koji je uključeno 116 škola u cilju promoviranja sustavne edukacije o sprječavanju nasilja među djecom.

Također ju je izvijestila kako će se u rujnu ove godine održati sjednica Odbora za prava djeteta pri UN-u gdje će se raspravljati i o izvješću o pravima djece u Republici Hrvatskoj. Tanja Radočaj dala je i potporu Vladinom programu borbe protiv nasilja nad djecom i među djecom, ističe se u priopćenju.

Potpredsjednica Kosor dala je potporu radu Uredu UNICEF-a u Hrvatskoj te izrazila zadovoljstvo što su u borbi protiv nasilja među djecom i u obitelji postavljeni jednaki ciljevi. Istaknula je kako je borba protiv nasilja među djecom i u obitelji nužno potrebna budući da je nasilje stalno u porastu. Predstavnike UNICEF-a za Hrvatsku upoznala je s projektom osnivanja obiteljskih savjetovališta, već otvorenih u Splitu i Dubrovniku, a u kojima će se u jednom segmentu pomoći obiteljima i djeci, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙