FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NOVA DOPLATNA MARKA U POŠTANSKOM PROMETU - "ZA SIGURAN KORAK"

ZAGREB, 30. lipnja 2004. (Hina) - Tijekom srpnja prodavat će sedoplatna poštanska marka "Za siguran korak", a prikupljena sredstva odte marke, čija će kupnja biti dragovoljna, namijenjen je školovanjuvodiča i pasa za razminiranje, izvijestili su danas iz Hrvatskihpošta.
ZAGREB, 30. lipnja 2004. (Hina) - Tijekom srpnja prodavat će se doplatna poštanska marka "Za siguran korak", a prikupljena sredstva od te marke, čija će kupnja biti dragovoljna, namijenjen je školovanju vodiča i pasa za razminiranje, izvijestili su danas iz Hrvatskih pošta.

Vrijednost doplatne marke je 1,15 kuna, a prihod je namijenjen Udruzi "Pas u humanitarnom djelovanju". Ta humanitarna udruga, u suradnji s Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, provodi akciju prekvalifikacije branitelja za poslove razminiranja, te će se prikupljena sredstva upotrijebiti za školovanje vodiča i pasa za razminiranje.

Doplatna marka "Za siguran korak" prodavat će se od 1. do 31. srpnja, njena kupnja je dragovoljna, a može se lijepiti na sve poštanske pošiljke, osim dnevnog tiska i časopisa, izvijestili su iz HP-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙