FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FRANCUSKI DRŽAVNI TAJNIK PREPORUČIO BUSHU DA POGLEDA "FAHRENHEIT 9/11"

PARIZ, 27. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Francuski državni tajnik zaproračun Dominique Bussereau, član vlade Jeana-Pierrea Raffarina,preporučio je u nedjelju američkom predsjedniku Georgeu W. Bushu dapogleda film Michaela Moorea "Fahrenheit 9/11", dokumentarac kojioštro kritizira američkog predsjednika.
PARIZ, 27. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Francuski državni tajnik za proračun Dominique Bussereau, član vlade Jeana-Pierrea Raffarina, preporučio je u nedjelju američkom predsjedniku Georgeu W. Bushu da pogleda film Michaela Moorea "Fahrenheit 9/11", dokumentarac koji oštro kritizira američkog predsjednika.

Na pitanje što misli o preporuci koju je Bush u nedjelju dao Europskoj uniji - da u svoje članstvo primi Tursku - Bussereau je odgovorio: "Neka se ne miješa i neka pogleda izvrstan Mooreov film".

Na pitanje je li vidio film koji je ove godine dobio Zlatnu palmu na festivalu u Cannesu, Bussereau je kazao: "Još ne, ali sam puno o njemu čuo."

U prigodi posjeta Turskoj George W. Bush je opetovao svoju potporu kandidaturi te zemlje za članstvo u EU-u, ustvrdivši: "Trebali biste od EU-a dobiti datum za možebitni ulazak u Uniju".

Čelnici EU-a u prosincu trebaju odlučiti hoće li s Turskom početi pregovore o prijamu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙